Geloof het of niet, werken bij een tankstation kan best leuk zijn. Een tankstation is niet alleen een plaats om je tank te vullen. Het is een plaats van vele activiteiten. Daarnaast zijn de meeste benzinestations 24/7 open, dus nachtdiensten zijn normaal voor degenen die daar werken. Als je ’s nachts slecht in slaap komt of gewoon graag laat opblijft en op zoek bent naar een leuke nachtdienst vacature, dan is een vacature bij een tankstation wellicht iets voor jou. Er zijn drie soorten banen met nachtdiensten bij een tankstation: banen waarbij je rechtstreeks met klanten werkt, banen waarbij dat niet het geval is en banen waarbij beide betrokken zijn. Hieronder volgen enkele korte uitleg over dit soort banen.

Kassier, klantenservice en manager

De eerste soort is het gemakkelijkst te vinden en de meest lucratieve: kassier, medewerker van de klantenservice en manager. Deze banen zullen waarschijnlijk ook de enige zijn waarvoor je van middernacht tot 8 uur ’s ochtends moet werken. Uiteraard kun je voor het gemak op die vacatures solliciteren via een vacaturewebsite zoals https://www.werkenbijeg.com/.

Bakker

De meeste grote tankstations hebben vaak een versafdeling waar ze salades, sandwiches, snacks en ander eten serveren. Je kunt bij deze tankstations dus ook aan de bak als kok of bakker. Op deze manier ben je de hele dag bezig met het bereiden van eten en drinken. Je kunt ook in een restaurant of een ander bedrijf werken, maar werken bij een tankstation is erg leuk. Je komt de hele dag namelijk nieuwe mensen tegen uit verschillende plaatsen en landen. Vind je dit leuk en ben je goed in koken? Dan is deze functie iets voor jou!

Ober/serveerster in foodservice of detailhandel

De derde soort baan betreft het werken in de foodservice of in de detailhandel. Benzinestations hebben hiervoor soms gemakswinkels. Hoewel deze banen niet zo populair zijn als de eerste soort (kassier), bieden ze flexibiliteit in locatiekeuze en kunnen ze meestal parttime worden gedaan. Deze posities geven je ook de vrijheid om te experimenteren met verschillende merken energiedrankjes of snacks. Dit kan voor sommige mensen leuk zijn om te doen. Heb je al besloten welke baan het beste bij je past? Welke het ook is, je kunt er beter zo snel mogelijk naar zoeken. Zoek dus nu op internet naar een vacaturewebsite en ga direct op zoek naar een beschikbare nachtdienst bij een tankstation!