Goedkope werkschoenen voor uitzendkrachten

werkschoenen

Als uitzendkracht wordt je door het uitzendbureau naar andere bedrijven gestuurd om daar te werken. Vaak zijn deze werkzaamheden maar voor korte duur. Het kan voorkomen dat een uitzendkracht bijvoorbeeld in een fabriek, magazijn of in de bouw gaat werken. Op dit soort locaties is het vaak verplicht om werkschoenen te dragen. Maar wat zijn nou goede werkschoenen voor de uitzendbranche?

Goedkope werkschoenen

Omdat het in de uitzendbranche vaak gaat om een korte werkperiode, wil je als uitzendkracht niet te veel geld uitgeven aan veiligheidsschoenen. De werkschoen wordt immers toch niet lang gebruikt. De grens van het budget ligt gemiddeld rond de € 50,-. Bekijk deze goedkope werkschoenen met stalen neus, speciaal geselecteerd voor de uitzendbranche. De schoenen bieden allemaal goede bescherming en vallen onder normeringen S1P, S2 en S3.

werkschoenen

Welke normering werkschoen?

De veiligheidsnormering waar de werkschoenen over moeten beschikken is geheel afhankelijk van de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Daarom kan er bij uitzendkrachten geen specifieke veiligheidsnormering aan de werkschoenen worden vastgesteld. Als je kiest voor S3 werkschoenen dan zijn de schoenen voor de meeste werkzaamheden geschikt.

Uitzendkracht in de zorg

Werk je voornamelijk in de zorg? De meest populaire zorgschoenen zijn comfortabele witte instappers (S2). Waarom? Meestal beschikken ze over een antibacteriële voering en ze zijn gemakkelijk schoon te maken. Bovendien trek je ze gemakkelijk aan en uit als jouw shift begint of eindigt. Let bij het aanschaffen van de schoenen op de hygiënische eigenschappen. Hier vind je veel geschikte zorg werkschoenen.

Uitzendkracht in de bouw

Als je als uitzendkracht werkt in de bouw werkt, dan is een S3 veiligheidsschoen aan te raden. Bij werkschoenen voor in de bouw is het heel belangrijk dat jouw voeten goede bescherming krijgen. S3 werkschoenen hebben zowel een veiligheidsneus als -zool. De veiligheidsneus beschermt jouw tenen tegen zware vallende objecten en wanneer je jouw voet stoot. En de veiligheidszool beschermt de voeten tegen scherpe voorwerpen die op de bouwplaats kunnen liggen zoals: schroeven, spijkers en ijzeren stangen.

Horeca uitzendkracht

Werk jij vaak in de horeca? Door het vele staan en lopen kun je snel vermoeide voeten krijgen. Verlicht jouw werkdag door het dragen van goed ondersteunende werkschoenen. Ook is het belangrijk dat de schoenen waterafstotend zijn, veel grip bieden en een zeer hoog loopcomfort hebben.

werk