Veel studenten hebben naast hun studie een bijbaan, met dit geld kunnen ze dan leuke dingen doen en hun studie betalen. Wanneer het zomer is hebben de meeste studenten vrij van school en daardoor hebben ze dan extra tijd over om te werken. Zo kan je juist in de zomervakantie een hoop leuke dingen doen en ook nog wat extra geld verdienen. Een flexibele bijbaan is dan ook fijn zodat je zelf kan bepalen wanneer je meer of minder wilt werken, zo kan je dan extra werken in de zomer en weer wat minder wanneer je weer naar school toe gaat. Wil je meer weten over een flexibele bijbaan voor tijdens de zomervakantie? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

Een baan waarbij je zelf kiest wanneer je werkt

Als je een bijbaan zoekt die flexibel is, dan is een baan waarbij je jezelf kan inplannen natuurlijk zo flexibel als het maar kan. Bij Staffyou kan jij jezelf aan melden voor verschillende klussen, zo kan je dan zelf kiezen op welke dag je werkt en ook hoe laat je wilt werken. Dit maakt het mogelijk om in de zomer lekker te kunnen bijverdienen en ook nog leuke dingen te kunnen doen met vrienden en familie. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je werkt en dus ook wanneer je vrij bent. 

Werken op de leukste locaties

De shifts die je aanneemt als je bij Staffyou gaat werken zijn heel erg divers, zo kan je aan de slag in de horeca bij verschillende bedrijven en evenementen maar ook kan je gaan werken in een winkel. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor en dagje achter de bar bij de Kuip, maar je kan ook een dagje werken in een kledingwinkel. Zo kan je zelf kijken wat je leuk vind om te doen als werk en je kan je werk ook heel erg afwisselend maken door steeds op andere plekken te werken.

Hoe kan je aan de slag?

Als je aan de slag wilt gaat bij Staffyou kan je je aanmelden op de website Staffyou.nl. als jij je hebt aangemeld op het platform kan je verschillende soorten klussen aannemen en zelf kiezen waar en wanneer je wilt werken. Daarnaast kan je ook per klus zien hoeveel je per uur betaald krijgt als je aan de slag gaat. Zo weet je precies waar je aan begint.